FOLLOW | DASHBOARD
//Crazy MaaZy
Author Entry Scream
I-City ^^
Assalamualaikum

Jeng , Jeng, Jeng ! Hye Semua.... Apa macam cuti ?? best tak ?? hehehe... Tinggal beberapa hari lagi je dah nak start sekolah.... Aduishhh, takutnya.... Result... Lagi-lagi bahasa Melayu.... Bersiap sedia laa !! Okey, sebenarnya Org nak post entry nie hari Sabtu, tapi disebabkan Org malas, jadinya hari nie la baru Org post... ^^ Hari jumaat malam hari tu, Org dengan kakak Org pergi I-City... Termasuk nie dah Tiga kali Org pergi I-City... Sekarang I-City dah banyak berubah... Dah macam-macam dieorg tambah... Memang berbeza laaa... Dulu tak de pun tempat bayar tiket... Sekarang dah ada... Banyak lagi sebenarnye dah berubah... Malas pulak nak cerita.. Korang pergi je la, tengok perbezaannya.... Ermm, btw cantik giler I-City... Awak semua, jom pergi hangout kat I-City nak tak ?? Kalau tak nak tak pe, Org ajak orang lain.... hahaha....







Korang nak tau tak, sekarang nie Org dah tak rajin nak online FB.... Org akan online time malam or online time pagi/petang tu sekejap je !! Org kena study... PMR dan nak dekat dah... Takutnya...


OLDER POST // NEWER POST